WIE WIJ ZIJN

Maak kennis met onze endontologen en assistenten

endoenzo office

ENDODONTOLOGEN

001 ROBERTO CRISTESCU - tandheelkundig specialist
Roberto Cristescu

Roberto Cristescu is in 2004 afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit Carol Davila in Boekarest, Roemenië. Daarna, in 2006, ontvangt hij een Master-titel in Biomaterials aan de Politechnics University Boekarest. Na zijn afstuderen heeft hij enkele maanden in de VS zijn kennis in de endodontologie verder verdiept.

In 2011 heeft Roberto zijn opleiding tot tandarts-endodontoloog aan ACTA (Amsterdam) afgerond. Hij is erkend endodontoloog door de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie, Certified Member of the European Society for Endodontology en ook International Member of the American Association of Endodontists.

Roberto heeft artikelen voor Endodontische tijdschriften gepubliceerd. Sinds 2014 heeft hij het onafhankelijke Educational Platform in Endodontology - RCC ENDODONTICS opgericht, waarvoor hij regelmatig in Nederland en buitenland cursussen geeft.

BIG: 59910487202

002 OLAVO VIEGAS - tandheelkunde
Olavo Viegas

Olavo Guerreiro Viegas is in 2013 afgestudeerd als tandarts aan de Universidade de Coimbra in Portugal.

Daarna heeft hij drie jaar in de algemene praktijk gewerkt als tandarts in Portugal en Frankrijk.

In september 2019 heeft hij de opleiding tot tandarts-endodontoloog aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam afgerond.

Sinds 2016 bestaan zijn werkzaamheden uitsluitend uit endodontologie.

BIG: 99920831802

003. ATHANASIOS FASOULAS - Wie wij zijn
Thanos Fasoulas

Thanos Fasoulas is in 2014 afgestudeerd als tandarts aan de Aristotles Universiteit van Thessaloniki, Griekenland. Daarna, heeft hij tot 2016 gewerkt bij de endodontische afdeling van de militaire ziekenhuis in Thessaloniki gedurende zijn dienst bij de Griekse leger.

In 2016 is hij naar Nederland verhuisd en begon te werken bij algemene praktijken. Tegelijkertijd heeft hij de Master -titel behaald bij Medical Research Methodology aan de Medische School van Aristotles Universiteit van Thessaloniki, Griekenland. In 2021 heeft Thanos zijn opleiding tot tandarts-endodontoloog aan Universiteit van Gent, Belgie afgerond.

Op dit moment volgt hij een master cursus in Clinical Trials aan London School of Hygiene and Tropical Medicine, VK. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie, European Society for Endodontology en ook American Association of Endodontists.

BIG: 59920618202

004 MIGUEL MARQUES - Medewerker
Miguel Marques

Miguel Marques is in 2000 afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit van Lissabon, Portugal.

In 2014 heeft Miguel zijn opleiding tot tandarts-endodontoloog aan ACTA (Amsterdam) afgerond. Hij is erkend endodontoloog door de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie.

Miguel heeft artikelen voor Endodontische tijdschriften gepubliceerd.

BIG: 99913867102

005 PETRUTA CAPUTA - ENDO
Petruta Caputa

Petruta Caputa is in 2011 afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit Iuliu Hatieganu in Cluj-Napoca, Roemenië. In 2018 heeft Petruta haar post-academische opleiding tot tandarts-endodontoloog aan ACTA (Amsterdam) afgerond. Zij is erkend endodontoloog door de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie en Certified Member of the European Society for Endodontology.

Haar streven is de patiënten hun eigen gebitselementen zo lang mogelijk te laten behouden en te bewijzen dat wortelkanaalbehandelingen niet griezelig maar een pijnloze ervaring kunnen zijn.

BIG: 59919184902

006 RON FRANSMAN - Amsterdam
Ron Fransman

Ron Fransman is in 1984 afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft negen jaar parttime op de afdeling Endodontologie van de ACTA gewerkt en is na 15 jaar algemene praktijk, met de nadruk op cosmetische tandheelkunde, in 1998 afgestudeerd als tandarts-endodontoloog bij de ACTA en erkend door de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie. Tevens is hij lid van de American Association of Endodontics.

In de meer dan 30 jaar sinds zijn afstuderen, heeft hij tientallen cursussen en lezingen gegeven in binnen- en buitenland, is hij gastdocent aan de Pacific Endodontic Research Foundation in San Diego en heeft hij verschillende artikelen voor tandheelkundige tijdschriften gepubliceerd en enkele hoofdstukken voor tandheelkundige boeken geschreven.

Hij is lid van de Studyclub for Dental Education waar kennis wordt gedeeld met tandartsen van andere disciplines. Zijn grootste hobby is het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen en hiermee pijnklachten bij zijn patiënten te verhelpen. 

BIG: 19020999102

ASSISTENTEN

001 LISA COLLEY FRANSMAN - ENDO EN ZO
Lisa Coley Fransman

Balie Assistente / Assistente microscope-enhanced Endodontologie

002 CARROL VALDEHUEZA - Wie wij zijn
Carol Valdehueza

Assistente microscope-enhanced Endodontologie

003 RHEALYN VALENCIA - Endodontoloog
Nhene Valencia

Assistente microscope-enhanced Endodontologie

004. MARIANNE FLEMINKS - Microchirurgie
Marianne Fleminks

Balie Assistente / ISO coördinatie

005 APRIL DALIDA - Endodontologie
April Dalida

Balie Assistente / Assistente microscope-enhanced Endodontologie

006 VICTORIA ANACTA - Medewerkers
Victoria Anacta

Assistente microscope-enhanced Endodontologie

Nai Kaewpia

Assistente microscope-enhanced Endodontologie

Alcel Cainglet

Balie Assistente / Assistente microscope-enhanced Endodontologie

Karin Bakker

Balie Assistente

Indy Intawong

Assistente microscope-enhanced Endodontologie

TESTIMONIALS

Wat patiënten zeggen over onze specialisten

  • Afgelopen vrijdag bij Roberto geweest ivm een spoedbehandeling aan mijn kies. Je hebt direct het gevoel dat je door zeer deskundige specialist geholpen wordt. Hij straalt een grote mate van deskundigheid uit en neemt de tijd om alles aan de hand van gemaakte foto’s zeer goed uit te leggen. Daarnaast is hij ook een zeer prettig persoon. Samen met zijn assistente vormt hij een zeer vakkundig team dat met veel zorg voor de patiënt een snelle en pijnloze behandeling uitvoert. Kortom, een zeer goede en prettige ervaring die ik iedereen kan aanraden die een wortelkanaalbehandeling nodig heeft.
  • Had een afspraak bij dr. Christescu naar aanleiding van een wortelkanaalbehandeling die opnieuw (ontstoken en met pijn) terug kwam na 2 jaar. Liep al een tijdje met angst voor mijn eigen tandarts, mijn nieuwe tandarts heeft mij toen doorgestuurd naar Endo enzo. Kon meteen de week erna langskomen voor een intake. dr. Christescu legde goed uit wat hij ging doen en heeft een eerlijk advies gegeven. Want wat bleek? Mijn oude tandarts wilde de wortelkanaalbehandeling opnieuw doen, dr. Christescu vertelde mij dat dat geen zin heeft, omdat ik dan na 6 maanden weer opnieuw een behandeling kon ondergaan. Door de 3d foto bleek dat er een breuk in mijn kies zat doordat mijn vorige tandarts mijn kanalen te breed heeft uitgeboord. Enige optie is de kies trekken. Maar na een heldere uitleg en een wortelkanaalbehandeling te hebben voorkomen, ben ik meer dan opgelucht! Ik raad iedereen aan om meteen bij twijfel hier een consult aan te vragen!
  • Mijn eigen tandarts had mij doorverwezen naar deze praktijk wegens de kundigheid op gebied van wortelkanaalbehandelingen. Vriendelijk ontvangen, en doordat diegene voor mij in tijd uitliep hebben meerdere medewerkers excuses aangeboden. Een erg prettige ervaring gehad met Dr. Cristecu die alle stappen en procedures vooraf en tijdens de behandeling helder beschreef.
MEER WETEN OVER ONZE TANDHEELKUNDIGE SPECIALISTEN?

Wij informeren u graag!

endoenzo team