WAT IS ENDODONTOLOGIE?

Endodontologie is een specialisatie binnen de tandheelkunde die zich bezighoudt met de diagnose, preventie en behandeling van het zenuwweefsel in de tanden en kiezen. Een tandarts-endodontoloog heeft na zijn tandartsexamen nog een extra driejarige opleiding gevolgd om zich te specialiseren in het uitvoeren van endodontologische behandelingen.

De praktijk

Endo en zo is een verwijspraktijk voor Endodontologie en Microchirurgie. Endodontologie is een tandheelkundig specialisme gewijd aan de diagnose en behandeling van ziekten waarbij de zenuw en ondersteunende structuren van tand of kies betrokken zijn, waardoor pijnklachten ontstaan.

Wij zijn gevestigd in een zorgvuldig ontworpen en ingerichte praktijk in Amsterdam, die continu wordt aangepast aan de nieuwste technologie. ENDO EN ZO is zonder twijfel de meest moderne en compleet ingerichte endodontologiepraktijk in Nederland.

Onze hoogste prioriteit is u en uw comfort tijdens alle fasen van de behandeling. Wij streven ernaar om onze patiƫnten met een serene, ontspannen sfeer te behandelen. De praktijk overschrijdt de hoogste normen van infectiebestrijding en is ISO 9001 gecertificeerd. Ons doel is het verlenen van state-of-the-art Endodontische en Chirurgische behandelingen.